Våra Fastigheter

Halmstad Stadskärna AB förvaltar fastigheter i Halmstad, Lund, Sigtuna, Laholm
 

Halmstad

Ryttaren

loading...

Våra fastigheter

Halmstad

Ryttaren Företagshus – Ryttarevägen 18A/B

I Larsfrids området med närhet till både Halmstad city och Hallarna finns denna strategiskt belägen fastighet vid Södra Infarten (E6). Med bra kommunikationer till både mot Göteborg och Malmö samt närhet till både Halmstad City Airport (15min), Ängelholms Flygplats (30 min) och Kastrup (90 min) så passar den såväl konsulter, säljare och för er som har er personal eller kunder utspridda i när och fjärran. Här finns allt från mindre Kontorsrum i kontorshotell med tillgång till konferensrum till moderna kontor på 100-200 kvm samt flexibla och anpassningsbara lokaler på upp till 1000 kvm. Hyresgäster idag är bland annat Jernforsen, Halmstad Tandvårdcentrum, Vattenfall, Dekra m.fl.
 
 
Vattenporten 7 – Storgatan 44 / Hamngatan
 

Mitt på Storgatan i Halmstad ligger denna flera hundra år gamla byggnad, en charmig tegelfastighet med kullerstens innegård. På andra sidan ner mot Hamngatan ligger andra byggnaden även den i tegel med utsikt över Nissan. Med sitt centrala läge i Halmstad är det nära till restauranger, cafeer, gym och kommunikationer.
 
Hyresgäster i fastigheten är bland annat Sushi Yama, Look by Linn och Beauty Bar.

Klammerdammsvakten - Brogatan 24/26/28

 
Mitt på Brogatan deläger vi och förvaltar 16 lägenheter och 8 lokaler. 3 charmiga byggnader från 20 & 30 talet. 
Nyrenoverade lägenheter med inflytt sommaren 2024. 

En av hyresgästerna i fastigheten är bland annat den anrika restuangen Fridolfs Krog

Drivbänken- Karlsbergsvägen 7

En äldre fastighet på populära väster i Halmstad med närhet till både centrum samt Region Hallands sjukhus.
Vi äger och förvaltar 6 hyreslägenheter. 


Filaren 23 -24 – Pilefeldtsgatan 60-62
 
Stadskärnan är delägare och förvaltar fastigheten Filaren 23-24. Fastigheten är belägen i Villhemsfält i direkt anslutning till Halmstad Högskola. Hyresgäster är bland annat Hallandssanering, Helios Innovations AB, Kryddan Lunchrestaurang, JAC Tryck & Brodyr m.fl
 
Eketånga 24-26 - Olofsdalsvägen 38
 
På denna expansiva del av handelsområdet Flygstaden i Halmstad ligger Eketånga 24-26 som ägs av Stadskärnan. I Flygstaden hittar man dagligvaruhandel, systembolag, sällanköp. Restauranger, Kontor , och Industrier. Marken är belägen mitt i bilhandlarklustret med Motorhalland, Hedin Bil och Svenstigs som direkta grannar. Arrendedatorer på fastigheten är idag OKQ8  och Wash in Town biltvätt.

Laholm

Trulstorp 1:118 – Industrigatan 46B
 
I direkt anslutning till Järnvägsstationen i Laholm och med närhet till handel såsom Dollarstore och Jysk samt industrier, kontor och dagligvaruhandel ligger denna fastighet. Arrendator på fastigheten är idag Wash in Town Biltvätt.

Lund

Klosterängen 6 – Klosterängsvägen 11 A/B

 Vid Ideon området i Lund ligger denna moderna kontorsbyggnad på över 3000 kvm. Med flexibla och anpassningsbara ytor kan de skapas lokaler på 250-1000 kvm.  Lokalerna används idag som kontor men med tanke på närhet till universitet, Ideon, boende och goda kommunikationsmöjligheter skulle den även passa bra som vårdcentral, skola, telemarketing, en myndighet eller forskning.
 
Hyresgäst idag är bland annat Veolia Water Technologies.

Sigtuna

Skogsstjärnan 3 – Hällsbovägen 63A
 
Ett modern och hyresgäst anpassat LSS boende i Sigtuna med åtta lägenheter, gemensamhetsytor och personalutrymme. Hyresgästen är idag Attendo som har drivit LSS-boende i fastigheten sen den byggdes.